disclaimer We vergelijken alleen veilige en veilige primaire en secundaire marktplaatsen. Prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de nominale waarde. Als wederverkoopaggregator kunnen prijzen hoger zijn dan de nominale waarde.
Ticket Compare > Over Ticket-Compare™

Over Ticket-Compare™

Bij Ticket-Compare is het ons doel om het voor fans gemakkelijker te maken om hun passie voor live-evenementen te omarmen. We doen al het zware werk door meerdere ticketsites te doorzoeken en te vergelijken om fans de beste deals te bieden voor hun volgende grote live-evenement.

Of het nu gaat om live sport, muziek, festivals of kunst, het bemachtigen van tickets voor live evenementen kan heel lastig zijn. Tickets zijn in een oogwenk uitverkocht aan de kassa en websites die ze op voorraad hebben, hebben enorm verschillende prijzen. Ticket-Compare probeert van die pijn af te komen door de beste deals op verschillende ticketsites te vergelijken en u de beste prijs te laten zien.

De geavanceerde zoekalgoritmen van Ticket-Compare helpen ons om fans de mogelijkheid te bieden onvergetelijke ervaringen te creëren op de mooiste locaties ter wereld. Om ervoor te zorgen dat onze gebruikers een fantastische ervaring hebben bij het gebruik van onze service, screenen we zorgvuldig alle sites die we vergelijken. We geven regelmatig websitebeoordelingen die de huidige markt weerspiegelen, zodat gebruikers weloverwogen beslissingen kunnen nemen over waar ze willen kopen.

info [–@t–] ticket-compare.com Menachem Begin 121, Tel-Aviv, Israel